Međunarodna poslovna konferencija Kanton Sarajevo 2018

14 aug

Ovogodišnja “Međunarodna poslovna konferencija Kanton Sarajevo 2018”, održat će se 25. i 26. septembra 2018. godine u Sarajevu. Organizator konferencije je Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, a partneri u organizaciji su Privredna komora Kantona Sarajevo i privredne komore iz Republike Austrije, Privredna komora Koruške i Privredna komora Štajerske. 

Već tradicionalno u Kantonu Sarajevo održava se Međunarodna poslovna konferencija, na kojoj se razgovara o aktuelnim dešavanjima u regionu i svijetu, kao i poslovnim izazovima današnjice. Ovaj događaj je i prilika da poslovni ljudi unaprijede postojeću saradnju i uspostave nove poslovne veze, te da uzmu učešće u panel diskusijama i bilateralnim susretima (B2B i B2G).

I ove godine se očekuje učešće značajnog broja privrednih i finansijskih eksperata iz zemlje i inostranstva, predstavnika domaćih i stranih kompanija iz različitih sektora privrede, zatim predstavnika diplomatskog kora, naučnih institucija, privrednih komora i predstavnika vlasti.

Učešće na Konferenciji je besplatno, a link za online prijavu se nalazi ovdje.

Akta.ba

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments