MarketMakers: Javni poziv za iskazivanje interesa za saradnju

21 jul
Rok prijave 24.07.2017

Projekt zapošljavanja mladih, MarketMakers, koji je podržan od Vlade Švicarske, poziva sve zainteresovane organizacije koje ispunjavaju kriterije navedene ispod da se prijave u MarketMakers bazu ko-implementatora, a vezano za implementaciju druge faze projekta.

Ko-implementatori moraju biti:

  • Organizacije sa lokalnim, kantonalnim ili regionalnim mandatom za razvoj privatnog sektora
  • Organizacije koje imaju određenu sektorsku specijalizovanost u jednom ili više sektora odabranih od strane projekta MarketMakers – ICT, Turizam, Profesionalne poslovne usluge, i/ili sektor Proizvodnje i prerade hrane
  • Organizacija koja se finansira od osnivača, članova, ili javnog budžeta u cilju razvoja sektora – organizacije moraju imati vlastiti izvor sredstava kojim osiguravaju svoju samoodrživost
  • Organizacije koje su voljne posvetiti dio svojih sredstava kako bi se proširio značaj i dubina uticaja intervencije.

Krajnji rok za prijave je: 24.07.2017. godine

Ko-implementatori iz baze će povremeno biti pozivani od strane projekta MarketMakers kako bi podnijeli prijedloge intervencija u skladu sa sektorskim strategijama MarketMakers-a. Prijedlozi sa najviše bodova će biti izabrani kako bi bili implementirani u saradnji sa MarketMakers projektom.

Kratki uvodni sastanak će biti održan u Sarajevu, 02.08.2017. godine (datum i lokacija će biti potvrđeni poslije 24.07.2017. godine), gdje će biti podijeljeno više informacija o samom projektu kao i o bazi ko-implementatora. Službeni jezik sastanka će biti engleski.

MarketMakers će na pomenutom sastanku zahtijevati dokaze o ispunjavanju gore navedenih kriterija od zainteresovanih organizacija.

Vaše interese za saradnju možete slati na e-mail adresu: [email protected]

 

Sarajevo, 30.06.2017. godine

(Visited 208 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments