Lufthansa InTouch organizuje dan otvorenih vrata u Networksu

13 dec

Agencija Posao.ba organizira Dan otvorenih vrata kompanije Lufthansa InTouch, u četvrtak, 14.12. u prostorijama Networksa, na adresi Skenderpašina 1, Sarajevo.

Na tom susretu će svi zainteresovani za poslovne prilike izvan BiH moći saznati sve detalje vezane za posao u Lufthanzinom centru u Češkoj te će imati priliku postaviti pitanja koja ih zanimaju u vezi viznog procesa i procesa relokacije u Češku. Pored toga, Savjetnici za zapošljavanje će biti prisutni i pružati savjete u vezi pisanja CV-a i predstavljanja potencijalnom poslodavcu.

Imate pitanja i nedoumica u vezi s poslovnim ponudama u inostranstvu? Oglas za posao često ne može ponuditi dovoljno informacija o ovakvim prilikama. Upravo zbog toga Agencija Posao.ba organizira Open Day u prostorijama Networks-a, na kojem ćete imati priliku da saznate:

  • Kako tačno izgleda finansijski paket,
  • Ko osigurava smještaj u Brnu i na koji način,
  • Koji su sve dokumenti potrebni za preseljenje i rad u drugoj državi,
  • Šta su sve dodatni benefiti rada u kompaniji Lufthansa InTouch,
  • Kako možete povećati šanse da prođete na razgovoru za posao sa ovom kompanijom,
  • i mnogo drugih pitanja koja sigurno imate!

U prvih sat vremena, imat ćete priliku da dobijete informacije iz prve ruke i da postavite pitanja o radnom mjestu, kompaniji, radnim uvjetima i životu u Češkoj. Regruteri će Vas upoznati sa konkretnim radnim zadacima na ovoj poziciji, procesu upošljavanja, apliciranja za vizu i konačno procesa preseljenja. U sklopu programa moći ćete poslušati i iskustva osoba koje trenutno rade ili su radile u kompaniji Lufthansa InTouch.

U drugom dijelu, imat ćete priliku da dobijete savjete za što kvalitetnije i informativnije pisanje CV-a, govorit ćemo i o načinima kako sebe što bolje predstaviti prilikom razgovora za posao, i slično. Za one hrabrije, postoji i mogućnost simulacije razgovora od strane Regrutera gdje se osoba provodi kroz tipični intervju za raspisanu poziciju.

Pored toga, svi posjetitelji će imati priliku da se učlane u bazu kandidata Agencije Posao.ba kako bi redovno dobivali obavještenja o interesantnim prilikama u inostranstvu.

Pozvane su sve zainteresirane osobe koje traže poslovne prilike u EU, koje su spremne izaći iz svoje komfort zone, otputovati u drugu zemlju te steći internacionalno iskustvo, da dođu na Lufthansa InTouch Open Day u Networks-u, u četvratk, 14.12., od 15:00 do 17:00h.

Kontakt osoba za sva pitanja: [email protected], 033 204 595

FB Event

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin