Lanaco: Konkurs za stručnu praksu

7 jun
Rok prijave 21.07.2017

Kompanija LANACO organizuje 11. put za redom „LANACO stručnu praksu“ za studente završnih godina, kao i studente master studija tehničkih fakulteta.

Konkurs za „LANACO stručnu praksu 2017“ otvoren je od 01. juna i traje do 21. jula 2017. godine, a zainteresovani studenti svoje prijave sa CV-jem i fotografijom mogu poslati na e-mail: [email protected].

Trajanje prakse:​
Praksa traje četiri sedmice u okviru ljetnog raspusta i to u periodu od 31. jula do 25. avgusta 2017. godine, a održava se u LANACO Tehnološkom centru/Poslovna zona Incel. Program je osmišljen radi uspostavljanja kontakata sa studentima IT-a, primjene stečenog znanja, kao i otvaranja mogućnosti zaposlenja u našoj kompaniji. Tokom prakse studenti imaju priliku da učestvuju u praktičnom radu i da savladaju sve faze izrade softverskog rješenja (od faze prikupljanja i analize zahtjeva do same instalacije softverskog rješenja za krajnjeg korisnika).

Projekti:
Softversko rješenje nastalo kao rezultat stručne prakse se donira neprofitnoj organizaciji. Do sada su projekti realizovani za Crveni krst, Svetosavsku omladinsku zajednicu, Omladinski komunikativni centar, Džender centar Vlade RS, Centar „Zaštiti me“, Uniju studenata RS, Udruženje građana „Grom“, itd.

Softverska platforma i razvojni alati:
Operativni sistem: MS Windows Server 2012, MS Windows 10​
Sistemi za upravljanje bazama podataka: MS SQL Server 2014​
Programski jezici: C# 5.0, T-SQL​
Razvojna okruženja: MS Visual Studio 2015, Sybase Power Designer​
Izvještavanje: MS SQL Server Reporting Services 2012​
Ostale tehnologije: HTML, CSS, Javascript, Linq to SQL, Entity Framework, MVC, ASP.NET

Više informacija na linku.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments