Kurs fotografije za početnike

19 aug

Edukacija je namjenjena svima koje zanima kako da naprave kvalitetu fotografiju. Polaznici će unaprijediti znanja, iskustva i vještine fotografisanja – kroz učenje o podešavanjima svih parametara fotoaparata i tehnici fotografisanja.

Opis :

  • Primarni cilj kursa je da svaki polaznik shvati da fotografiju stvara čovjek.
  • Fotoaparat samo omogućava da se mašta, kreativnost i autorski stav prema motivu u određenom trenutku zamrzne i ostane kao jedna vizuelna cjelina u sklopu koje svi njeni elementi imaju uzajamne odnose i funkciju. Uzimajući navedeno u obzir, može se zaključiti i da se i sa najobičnijim mobilnim telefonom može postići visok nivo vizuelnog kvaliteta fotografije ako se obrati pažnja na osnovne elemente i svemu da autorski pečat.

Metodi rada:

  • Predavanja se izvode na savremen i interaktivan način, kombinovanjem klasičnih i formalnih načina edukacije sa savremenim neformalnim metodama, kroz vježbe fotografisanja, kroz individualni i grupni rad, praktični rad uz instrukcije, demonstracije vježbi i konsultovanje predavača u toku časova.

Trajanje:

  • 2 dana – prvi dan je teorijski dio od 1,5h a drugi dan je praćen sa praktičnim vježbama i snimanjem na terenu sa trajanjem od 4h – ukupno trajanje edukacije je 4,5h.

Svaki učesnik je dužan da sebi obezbijedi digitalni fotoaparat bilo kojeg tipa, a Centar za afirmaciju i razvoj će učesnicima obezbjediti pokazni materijal.

Broj učesnika radionice je ograničen, a primljeni učesnici će blagovremeno biti obaviješteni o datumu održavanja radionice, kao i planu i programu.

Izdvojite nekoliko trenutaka i ispunite prijavu za učešće.

Više informacija i prijave pronađite ovdje.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments