Konkurs za volontere u pravnom savjetovalištu “PARAGRAF”

11 feb
Rok prijave 15.02.2016

Traže se novi volonteri u pravnom savjetovalištu “PARAGRAF” – Iskoristi ovu priliku da stekneš prvo radno iskustvo i apliciraj odmah!

Demokratski omladinski pokret kao akreditovani organizator volontiranja u Ministarstvu pravde Federacije Bosne i Hercegovine, a na osnovu Zakona o volontiranju Federacije Bosne i Hercegovine traži popunjavanje dole navedenih volonterski pozicija u našoj organizaciji a na bazi 4 sata dnevnog rada 3 do 5 dana u sedmici.

T R A Ž I M O :

  • TRI POZICIJE „PRAVNI SAVJETNIK“ – dipl.Iur ili LL.B.
  • TRI POZICIJE „ASISTENT PRAVNOG SAVJETOVALIŠTA“ – Student pravnih nauka
  • JEDNA POZICIJA „PR MANAGER“ – BA marketinga ili žurnalistike

USLOVI RADA: – 4 sata dnevno od Ponedjeljka do Petka u skladu sa dogovorom o smjenama volontera – Angažman je na volonterskoj osnovi, te ne predviđa naknadu ( 6 ili 12 mjeseca radnog iskustva po osnovu Zakona o volontiranju FBiH ) – Radi se u dinamičnoj atmosferi sa visokim stepenom samoinicijative. Lokacija radnog mjesta je: Centar za mlade GRBAVICA.

OBAVEZE VOLONTERA: – Da obavlja zadatke koje se mu povjerene po osnovu Ugovora o volontiranju – Da radi u skladu da dogovorenim radnim vremenom – Da aktivno inicira prijedloge i inicijative za poboljšanje rada organizacije i u pogledu svog radnog mjesta. – Da izvršava tekuće obaveze u realizaciji organizacijskih aktivnosti.

PRAVA VOLONTERA: – Da učestvuje u edukacijama DOP-a – Da dobije volontersku knjižicu, potvrdu o dugoročnom volontiranju (sa ukupnim brojem sati) u DOPu – Da ostvari naknadu kroz realizaciju projekata koji predviđaju honorare i u čijem planiranju, pisanju i implementaciji je sam volonter učestvovao. – Da inicira ideje i prijedloge za rad organizacija.

Ukoliko si ti osoba između 18 i 28 godina i želiš da konkurišeš za ovu poziciju kako bi ostvario / la 6 mjeseci do 12 mjeseci radnog iskustva, onda pošalji svoj CV (ISKLJUČIVO EUROPASS) sa motivacionim pismom na: [email protected]

Konkurs je otvoren do 15.02.2016. Obavijesti će se slati isključivo e-mailom a odabrane osobe koje su ušle u uži krug će biti pozvane na intervju do 20.02.2016.

Više o PARAGRAFU možete naći ovdje:
https://www.facebook.com/paragrafdop

Start.ba

(Visited 384 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin