Konkurs za stipendirani studij na Abo Akademi Univerzitetu u Turkuu, Finska

23 feb
Rok prijave 09.04.2018

U okviru ERASMUS+ programa raspisan je konkurs za studente Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu za mobilnost na Abo Akademi Univerzitetu u Turkuu (Finska) u zimskom semestru akademske 2018/2019. godine.

STUDIJSKE OBLASTI:

U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Abo Akademi Univerzitetu u Turkuu, aplikanti mogu provjeriti dostupne odsjeke/studijske oblasti koje su date ovdje.

APLIKANTI:

Na konkurs se mogu prijaviti studenti drugog i trećeg ciklusa studija (master i PhD) Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

IZNOS STIPENDIJE:

  • studenti: mjesečna stipendija u iznosu od 850,00 EUR,
  • putni troškovi do iznosa od 275,00 EUR,viza, dozvola za boravak i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam.

PRIJAVA:

Način prijavljivanja i popunjavanja dokumenata je objašnjen ovdje. Potrebno je prikupite traženu dokumentaciju (ispod), određeni dokumenti da budu ispunjeni i potpisani od strane odgovornih osoba. Nakon pripremljene dokumentacije, svu traženu dokumentaciju dostavljate putem e-maila na [email protected]. Obavezno sva dokumentacija treba da bude u PDF formatu sa jasno naznačenim nazivima dokumenata. Obavezno u naslovu emaila (subject:) naznačite za koji univerzitet se prijavljujete.

Konkurs je objavljen 23.02.2018. godine, a rok za prijavu je do 09.04.2018. godine do 15:00 sati.

Sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments