Konkurs za stipendije na Univerzitetu u Almeriji, Španija

5 okt
Rok prijave 09.11.2017

U okviru ERASMUS+ programa – kreditna mobilnost – raspisan je konkurs za mobilnost na Univerzitetu u Almeriji (Španija) u ljetnom semestru akademske 2017/2018. godine.

Studijske oblasti:

U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Univerzitetu u Almeriji dostupne su sljedeće studijske oblasti: Agriculture, Economics, Marketing and advertising, Finance, Banking, Insurance, Accounting and Taxation, Management and Administration, Languages (English and Spanish). Akademska ponuda je data ovdje.

Aplikanti:

Na konkurs se mogu prijaviti samo studenti prvog (bachelor) ciklusa i akademsko ili administrativno osoblje Univerziteta u Sarajevu.

Iznos stipendije:

  • studenti: mjesečna stipendija u iznosu od 800,00 EUR,
  • staff: dnevna stipendija u iznosu od 120,00 EUR,
  • putni troškovi do iznosa od 275,00 EUR,
  • viza, dozvola za boravak i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam.

Prijava:

Način prijavljivanja je objašnjen ovdje. Potrebno je prikupite traženu dokumentaciju (ispod), određeni dokumenti da budu ispunjeni i potpisani od strane odgovornih osoba. Nakon ispunjene aplikacije svu traženu dokumentaciju dostavljate putem e-maila na [email protected]. Obavezno sva dokumentacija treba da bude u PDF formatu sa jasno naznačenim nazivima dokumenata.

Rok za prijavu:

Konkurs je objavljen 02.10.2017. godine, a rok za dostavljanje dokumentacije je do 09.11.2017. godine do 15:00 sati.

Dokumentaciju, prijave i ostale informacije pronađite ovdje.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments