Konkurs za prijem volontera/volonterki u tim za organizaciju projekta Let's Do It

12 feb
Rok prijave 20.02.2016

Udruženje građana „Ruke“ iz Sarajeva poziva sve zainteresovane volontere/volonterke da budu dio Let's Do It tima koji organizuje  velike volonterske akcije „Let's Do It“

U pripremama za realizaciju aktivnosti budući članovi/članice tima biće angažovani 3 mjeseca (mart 2016. godine – maj 2016.godine).

Svi volonteri/volonterke će nakon završetka angažmana dobiti potvrdu o volontiranju i zahvalnicu.

Prijaviti se mogu svi koji će od marta 2016. do maja 2016. godine boraviti na području Sarajeva ili u neposrednoj blizini. Volontiranje podrazumijeva obavezno prisustvo na sastancima organizacionog odbora koji će se održavati jednom sedmično u popodnevnim satima, kao i volontiranje u kancelariji udruženja minimalno četiri sata sedmično.

Link za prijavu: http://urlmin.com/4r3sw

UG “Ruke” Sarajevo podatke navedene u ovom obrascu koristiće isključivo u svrhu odabira novih članova/članica Let's Do It tima, i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje.

Više informacija možete dobiti putem telefona 033/832-664 i na email: [email protected], putem web stranice www.letsdoit.ba ili Facebook Fan Page:

https://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan/

Poziv ostaje otvoren od 10.02.2016. godine do 20.02.2016. godine u 18 sati. O rezultatima konkursa budući volonteri/volonterke bit će obavješteni putem e-maila.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin