Konkurs za prijem članova/ica u Organizacioni odbor “Let's Do It Tuzla” 2018

13 dec
Rok prijave 22.12.2017

Udruženje građana “Multi” Tuzla poziva sve zainteresovane volontere/ke da budu dio Organizacionog odbora projekta “Let's Do It Tuzla”, a koji obuhvata organizaciju i implementaciju dvije velike akcije “Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan” i “Let's Do It – milion sadnica za 1 dan”, kao i program ekoloških edukacija “Mala škola ekologije”, na prostornom i pravnom području Grada Tuzle.

Budući/e volonteri/ke bit će angažovani na pripremama i implementaciji projektnih aktivnosti u Gradu Tuzla u trajanju od 12 mjeseci (januar – decembar 2018. godine), a njihov rad podrazumijevat će:

  • Aktivnu pripremu akcija sadnje drveća i čišćenja ilegalnih deponija otpada;
  • Učešće i koordinaciju akcija sadnje drveća i čišćenja ilegalnih deponija otpada – NA TERENU;
  • Održavanje prezentacija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama u Gradu Tuzla (PE “MŠE”);
  • Promociju projekta kroz učestvovanje u “Let's Do It ” performansima (info pultovi, Family Day itd.);
  • Učešće na radnim sastancima i svim drugim aktivnostima u okviru “Let's Do It Tuzla” projekta.

Tokom angažmana, pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (team building), učestvovanja u promocijama projekta sa drugim organizacijama kao i učešće u pilot akcijama.

Prijaviti se mogu svi koji imaju boravište na području Grada Tuzla ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu stalnog angažmana u dnevnim aktivnostima projekta, ali i prisustva na sedmičnim sastancima. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. Kandidati moraju biti stariji od 16. godina. Angažman je u potpunosti na volonterskoj osnovi.

UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira novih članova/ica OO Let's Do It Tuzla 2018. i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta u Organizacionom odboru je ograničen. Sva polja su obavezna (*).

Više informacija možete dobiti putem e-maila: [email protected] ili Facebook Fan Page-a svaki radni dan od 09h do 16h.

Poziv ostaje otvoren od 05.12.2017. godine do 22.12.2017. godine u 23:59h. O rezultatima konkursa budući članovi/ice OO “Let's Do It Tuzla” biti će obavješteni putem e-maila blagovremeno po završetku konkursa.

Svim kandidatima/kinjama želimo puno sreće u procesu prijavljivanja i selekcije! 🙂

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments