Konkurs za mobilnost na Politehničkom univerzitetu u Bariju, Italija

19 maj
Rok prijave 08.06.2017

U okviru ERASMUS+ programa – kreditna mobilnost – raspisan je konkurs za mobilnost na Politehničkom univerzitetu u Bariju (Italija) u zimskom semestru akademske 2017/2018. godine.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti prvog i drugog ciklusa (bachelor i master) Akademije likovnih umjetnosti i Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

STUDIJSKE OBLASTI:
U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Politehničkom univerzitetu u Bariju dostupne su studijske oblasti: arhitektura i umjetnost.

IZNOS STIPENDIJE:
• studenti: mjesečna stipendija u iznosu od 850,00 EUR (za troškova života),
• putni troškovi do iznosa od 180,00 EUR,
• viza, dozvola za boravak i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam.

PRIJAVA:
Potrebno je da prikupite traženu dokumentaciju, određeni dokumenti da budu ispunjeni i potpisani od strane odgovornih osoba, te da ispunite online aplikaciju. Nakon ispunjene aplikacije svu traženu dokumentaciju dostavljate putem e-maila na [email protected]. Molimo vas da online prijava i slanje dokumenata na email bude u istom danu. Obavezno sva dokumentacija treba da bude u PDF formatu sa jasno naznačenim nazivima dokumenata.

ROK ZA PRIJAVU:
Konkurs je otvoren 18.05.2017. godine i rok za dostavljanje dokumentacije je 08.06.2017. godine do 15:00 sati.

Sve dodatne informacije o načinu prijave, potrebnoj dokumentaciji i napomene možete naći ovdje

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments