Konkurs za kratku priču 2017

17 maj
Rok prijave 30.06.2017

Radionice Kreativnog pisanja i Centar za komunikacijske studije i istraživanja CEKOMS objavljuju godišnji nagradni konkurs za kratku priču.

U skladu sa ciljevima i programom rada na planu edukacije iz oblasti kreativnog pisanja, CEKOMS i Radionice kreativnog pisanja organizuju godišnje konkurse iz oblasti pisanja u prozi, poezije, pisanja za blog i drugih oblasti. Cilj je da se pored redovnih aktivnosti, aktivno radi na promociji radova talentovanih autora i na taj način ostvari doprinos unapređenju kulture stvaralaštva.

 

 

Opšti uslovi konkursa:

  • Tema konkursa je slobodna.
  • Konkurs je otvoren za sve autore koji pišu na b/h/s/c jezicima sa prostora bivše Jugoslavije i dijaspore.
  • Radove poslati do 30. juna 2017 godine elektronskom poštom na mejl [email protected]
  • Nema tematskih, kao ni žanrovskih ograničenja;
  • Učesnici zadržavaju autorska prava svojih radova
  • Rezultati konkursa biće objavljeni do 30.septembra 2017 godine
  • Autor može prijaviti više radova. Kotizacija po prijavljenom radu je 1.000 din. Za učesnike iz inostranstva kotizacija je 10 eura.

Svi dospeli radovi, koji prođu stručnu ocenu žirija, biće objavljeni u štampanoj i elektronskoj formi, u zbirci pod naslovom „Piši i objavi“, u izdanju Kreativnog pisanja. Objavljeni autori dobiće po jedan besplatan primerak knjige. Svečana promocija zbirke i nagrađenih autora, održaće se tokom meseca oktobra 2017 u Beogradu. Za sve dodatne informacije u vezi konkursa možete nas kontaktirati elektronskom poštom na adresi [email protected]

Više informacija o konkursu i nagradama možete pronaći ovdje.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments