Konkurs redakcije portala „Srebren ibrik“ za dostavljanje pisanih radova

24 nov

Redakcija portala „Srebren ibrik“ objavljuje javni poziv za dostavljanje radova iz oblasti književnosti, kulture i društvenih tema.

Pozivaju se svi zainteresovani iz bh-sh-hs govornog područja koji nisu javno objavljivali radove da online dostave svoje radove iz oblasti književnosti (proza-kratka priča, poezija, eseji), radovi na temu kulturnih dešavanja, teme iz društvenih oblasti-naučni i publicistički radovi i dr.).

Radovi koji promovišu multikulturalnost na osnovu umjetničkih kvaliteta bit će objavljeni na stranicama portala www.preporod-srebrenik.ba u rubrici Srebren ibrik.

Radovi koji propagiraju etničku, vjersku, polnu, rasnu i političku netrpeljivost neće biti objavljeni na stranicama portala. Radovi koji se dostavljaju za objavljivanje neće se honorisati.

Radovi se šalju isključivo e mailom na adresu [email protected]

Radovi ne treba da sadrže više od tri stranice kucanog teksta. Radovi koji se dostavljaju moraju obavezno sadržavati ime i prezime autora, godinu rođenja i zanimanje. Fotografija autora je takođe poželjna kao i fotografija izvještaja nekog događaja.

Redakcija portala Srebreni ibrik poziva i sve neafirmisane novinare da svoje zanimljive priloge za objavljivanje dostaave redakciji, te da uređuju rubrike po svom izboru.

Javni poziv je otvoren od 15. 11. 2017. do 31. 12. 2017. Radovi koji budu pristizali u ovom roku bit će odmah objavljivani nakon procjene redakcije o zadovoljavanju propisanih kriterija iz teksta javnog poziva.

Više informacija

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments