Konkurs m:tela i Demofesta za najbolji autorski tekst o festivalu

19 jul

U susret Demofestu, najvećem regionalnom festivalu demo bendova, kompanija m:tel i organizatori festivala su odlučili da zajedničkim snagama nagrade najbolji novinarski rad upravo na temu ovogodišnjeg, devetog izdanja slavnog banjalučkog festivala.

Na ovaj način, m:tel i Demofest žele podstaći pripremu kvalitetnih novinarskih radova, kao i promovisati novinare koji izvještavaju o kulturi i umjetnosti, te time doprinose informisanju javnosti o značaju ovih tema za cjelokupno društvo.

Na takmičenju mogu učestvovati svi zainteresovani novinari, slanjem isključivo autorskih radova na temu “Demofest 2016”. Autorski radovi na ovu temu trebaju biti objavljeni u periodu od 1. marta 2016. do 22. jula 2016. godine, a u konkurenciju ravnopravno ulaze tekstovi u štampanim medijima i web portalima, prilozi agencijskih novinara, kao i prilozi objavljeni na TV-u i radiju.

Novinari svoje radove mogu prijaviti putem formulara, koji se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel.

Odlukom žirija koji čine predstavnici m:tel-a i Demofesta, autor najboljeg rada biće nagrađen laptopom i biće mu uručena titula najboljeg novinara Demofesta.

Deveto izdanje Demofesta biće održano od 21. do 23. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a na njemu će nastupiti 35 demo i 10 revijalnih izvođača iz regije i inostranstva.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments