Poziv za dostavljanje radova: Konferencija o radijaciji u različitim poljima istraživanja

28 dec

Međunarodna Konferencija o radijaciji u različitim poljima istraživanja (RAD 2019) biće održana od 10. do 14. juna 2019. godine u hotelu Hunguest Hotel Sun Resort u Herceg Novom.

Konferencije RAD okupljaju ljude iz različitih polja istraživanja (prirodne nauke, medicina, zaštita životne sredine, inženjering i sl.) i predstavlja pravi izbor za biologe, hemičare, fizičare, doktore medicine, stručnjake za zaštitu životne sredine, elektro-inženjere, i mnoge druge koji su stručno povezani sa jonizujućim i nejonizujućim zračenjem, a i drugim oblastima vezanim za radijaciju.

”Iako je iz istorijskih razloga jedino radijacija u nazivu Konferencije, oblasti istraživanja koja su predstavljena na konferencijama su raznovrsna. Ukoliko pogledate spisak tema za Konferenciju vjerujemo da ćete pronaći bitne teme vezane za vaše naučno zanimanje. Podstičemo i one čiji rad možda nije direktno povezan sa pomenutim temama da pošalju sažetke naučnih članaka i tako učestvuju na Konferenciji RAD 2019. Takođe možete učestvovati i bez slanja apstrakata”, naveli su organizatori ovog događaja koji se organizuje sedmi put.

Prijave:

Apstrakte koji imaju do 3000 karaktera (sa razmacima), bez grafika, jednačina, tabela i referenci, možete prijaviti preko apstrakt portala.

Smještaj i prevoz:

Osnovne informacije o mogućnostima putovanja do Herceg Novog možete pronaći na sljedećoj stranici, dok se informacije o smještaju mogu pronaći na ovoj stranici.

Kako je igledala prošlogodišnja konferencija, možete pogledati ovdje.

(Visited 144 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa