Konferencija u Sarajevu: Uloga mladih u procesu evropskih integracija

9 aug
Rok prijave 11.08.2018

Prijavite se za učešće na jednodnevnoj konferenciji “Uloga mladih u procesu evropskih integracija” koja će se održati u subotu, 18.8.2018. u Hotelu Park u Vogošći i trajat će od 9:00 do 16:00 sati.

Imate između 18 i 35 godina? Aktivni ste u nevladinoj organizaciji, političkoj stranci ili u svojoj zajednici? Interesuje vas proces evropskih integracija?

Učešće je besplatno i za učesnike koji ne žive u Kantonu Sarajevo organizovano je noćenje sa doručkom u Hotelu Park u petak, 17.8., a ručak je organizovan u sklopu konferencije za sve učesnike.

Da biste se prijavili za učešće, na email Panevropske unije BiH ([email protected]) najkasnije do 11.8.2018. pošaljite sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Godina rođenja
  • Mjesto prebivališta
  • Naziv vaše organizacije
  • CV

Konferencija će se sastojati od tri panela:

-Mladi u BiH: Kako izaći iz letargije?

-Bh. mladi u politici: Ornament ili šansa za promjenu?

-Uloga mladih u procesu evropskih integracija: Kako doprinijeti?

Na konferenciji će učestvovati oko 100 predstavnika nevladinih organizacija mladih, organizacija mladih parlamentarnih političkih stranaka i ostalih socijalno angažovanih mladih, a uvodničari na panelima će biti afirmisani mladi iz oblasti o kojima će se govoriti na konferenciji.

Za sve dodatne informacije javite se na email: [email protected], privatnom porukom na fb stranici ili na telefon 061 066 952.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments