Konferencija u Mostaru pod nazivom „Mladi u digitalnom dobu“

10 nov
Rok prijave 12.11.2018

EU info centar, u suradnji s BIT Aliansom, vodećim savezom 14 najvećih IT tvrtki u BiH, poziva Vas na konferenciju „Mladi u digitalnom dobu“ koja će se održati 15.11. (četvrtak) u INTERA Tehnološkom Parku u Mostaru (Bišće polje bb) s početkom u 10.30 sati.

Današnja generacija mladih (tzv. Generacija Z) je rođena tijekom ili nakon uvođenja digitalnih tehnologija što ih čini jedinim izvornim korisnicima digitalnog jezika – jezika računara, video igrica i Interneta. Konferencija „Mladi u digitalnom dobu“ želi „Generaciji Z“ približiti prilike i mogućnosti koje im život u svijetu tehnologija pruža kada su u pitanju kreativnost, profesionalna orijentacija i razvoj poduzetništva.

Organizacijom konferencije „Mladi u digitalnom dobu“ želimo motivirati mlade na razvoj karijere i poduzetništva u aktualnim digitalnim industrijama koje su im bliske i ponuditi odgovore na pitanja o obrazovanju i zapošljavanju. Imat ćete prilku čuti iskustva stručnjaka koji će odgovoriti na pitanje kako graditi karijeru u atraktivnim sektorima i kako svladati vještine koje će biti najpoželjnije u ne tako dalekoj budućnosti.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve zainteresirane, a jedino ograničenje je broj mjesta te Vas stoga pozivamo da se što prije prijavite. Molimo Vas da spisak zainteresiranih pošaljete na [email protected] najkasnije do ponedjeljka 12.11.

Kroz četiri konferencije (Banja Luka, Mostar, Tuzla i Sarajevo) bit će predstavljena „Digitalna agenda za Zapadni Balkan“ kao zajedničko nastojanje šest partnera sa Zapadnog Balkana, koju je prepoznala Europska komisija kao jednu od šest vodećih inicijativa za ciljeve angažiranja u Vjerodostojnoj perspektivi proširenja i unaprjeđenja angažiranja EU sa Zapadnim Balkanom.

Fpmoz.sum.ba

(Visited 157 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments