Konferencija u Banjaluci: Zaposli se – Pokreni svoj biznis 2018!

17 maj

Nakon velikog uspjeha prošle godine, kada je konferencija Zaposli se – Pokreni svoj biznis održana u punom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci, vrijeme je da ovaj projekat dobije svoj nastavak i u ovoj godini i postane tradicionalan!

Iz tih razloga, Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske organizuje konferenciju ZAPOSLI SE – POKRENI SVOJ BIZNIS 2018!

Osnovni cilj konferencije je da se svim mladim ljudima, zainteresovanim za pokretanje vlastitog biznisa, ali i onima koji o tome još uvijek ne razmišljaju, obezbijedi podsticaj i dodatni motiv da budu preduzetni i pokrenu svoj posao!

Za razliku od prethodne, ovogodišnja konferencija će biti organizovana u dva dana i to:

– 25.maj – Case study – Prvi dan je namijenjen za aktivan rad sa grupama mladih koji su zainteresovani da primjene svoja znanja i vještine u savladavanju problema u privredi naše zemlje. Studija slučaja na temu “Analiza preduzetničkog ambijenta u Republici Srpskoj – prednosti i mane” je problem koji je tema i za koji svi mladi ljudi imaju priliku da daju svoj sud i rješenje za trenutnu situaciju u našoj zemlji.

Tim koji ponudi najbolje rješenje osvaja novčanu nagradu u iznosu od 1.000KM! Timovi i pojedinci mogu se prijaviti na mail adresu [email protected].

– 26. maj – Motivacioni dan – Drugi dan konferencije odnosi se na predavanja uspješnih preduzetnika regiona koji će kroz lične primjere učesnicima objasniti svoj put do uspjeha i izazove kroz koje su prolazili. Predavači će obezbijediti adekvatna predavanja kako bi učesnicima što bolje približili svoj put do uspjeha.

I na kraju, pored navedenog, u saradnji sa našim partnerima obezbijedili smo i praktičnu nastavu i mogućnost zaposlenja u uspješnim preduzećima i kompanijama za veliki broj učesnika.

U narednom periodu ćemo objavljivati imena preduzetnika koji će vam pokazati da je uspjeh itekako moguć i da nije rezervisan samo za odabrane, a takođe ćemo vas obavijestiti i o svim praksama koje smo vam omogućili!

FB EVENT

(Visited 152 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments