Konferencija preduzetništvo za udruženja: Model za (ne)stabilnost

23 maj
Rok prijave 23.05.2017

Proteklih godina, CPCD je u sklopu Projekta održivosti civilnog društva i Smart Start implementirao prve aktivnosti kada se radi o identifikaciji socijalnih preduzeća u BiH, inicijativama za socijalno preduzetništvo udruženja, te sproveo niz aktivnosti vezanih za modele održivosti OCD u BiH.
Centar za promociju civilnog društva (CPCD) 25.05.2017. godine organizuje prvu akcionu konferenciju o preduzetništvu za organizacije civilnog društva (OCD) u Bosni i Hercegovini u hotelu Europe, Sarajevo s početkom u 11 časova.

Akciona konferencija „Preduzetništvo udruženja: Model za (ne)stabilnost“ ima za cilj definisanje izazova preduzetništva i ekonomskih aktivnosti OCD, promociju organizacija koje se bave preduzetništvom, razmjenu iskustava i preporuke za organizacije u ovoj oblasti. Ova tema je od velikog značaja za održivost civilnog sektora u BiH, te će ovaj skup ohrabriti i usmjeriti udruženja za ozbiljan pristup planiranju i provođenju sličnih aktivnosti.

Molimo da Vaše prisustvo potvrdite na linku: http://bit.ly/SmartStart1KONF ili pozivom na broj +387 33 644 810 do 23.05.2017. godine. Broj mjesta je ograničen.

Svi učesnici mogu donijeti svoj promotivni materijal koji će biti izložen na akcionoj konferenciji.

Očekujemo Vas!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments