Konferencija u Jajcu: Održivi turizam kao razvojni potencijal BiH

6 sep
Rok prijave 09.09.2019

Dvodnevna nacionalna konferencija Održivi turizam kao razvojni potencijal Bosne i Hercegovine, održati će se ? ?????? ?????? ?? ? ?????, ??. ? ??.?.????. ??????.

Konferencija želi istaknuti važnost razvoja održivog turizma kao potencijala za odgovoran društveni i ekonomski razvoj BiH i potaknuti sudjelovanje i integraciju svih ključnih dionika, uključujući lokalno stanovništvo, u stvaranju održivog turizma, lokalnih zajednica i razvoju novih inovativnih održivih praksi i destinacija.

Konferencija će se održati na ????????? ? ????????? ??????.

Predstavit će nam se stručnjaci održivog turizma iz BiH i Slovenije, predstavnici državnih i kantonalnih institucija, javnih, vladinih i nevladinih organizacija te poduzetnice i poduzetnici aktivni u oblasti turizma u BiH i Sloveniji, poticajna okruženja i dobre prakse.

Program konferencije ovdje.

Za pojedine panele i radionice se već možete prijaviti. Sadržaj možete pronaći u web prijavnom obrascu.

Ljubazno vas molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na web obrascu do 11. septembra 2019. ili do popunjenosti slobodnih mjesta. Prijavite se ovdje.

Konferenciju organizujemo u okviru projekta ??????????? ?????̌???? ?? ????????? ??????????̌??? ? ??????? ?? ?̌??? ? ??? kojega financira Ministarstvo za vanjske poslove Republike Slovenije, program Međunarodna razvojna saradnja Slovenije.

Fb event

(Visited 69 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević