Kompanija ČIP Sistemi zapošljava

4 jan

Kompanija ČIP Sistemi raspisala je konkurs za slijedeće pozicije:

1.Rukovodilac elektro sektora – 1 izvršioc

Radno mjesto podrazumijeva:

  • Vođenje poslovnog procesa, poznavanje projektovanja elektroinstalacija, nadgledanje izvođenja radova;
  • Praćenje projektne dokumentacije, operativna razrada, planiranje i praćenje kompletnog procesa izvođenja elektroinstalacionih radova;
    Uslovi:
  • VSS – Elektrotehnički fakultet, iskustvo u struci tri godine, položen stručni ispit, odlične organizacijske sposobnosti i sklonost timskom radu, odlično poznavanje jednog stranog jezika, samostalnost u obavljanju poslova, sposobnost planiranja, organizovanja i analize, položen vozački ispit B kategorije.

2. Elektroinstalater – majstor – 2 izvršioca

Uslovi:

  • SSS ili SŠS ili KV ili VKV, značajno radno iskustvo na poslovima izvođenja elektroinstalacijskih radova, samostalnost u radu i sklonost timskom radu.
  • Pored općih uslova previđenih zakonom potrebno je da su kandidati državljani Bosne i Hercegovine ili da eventualno imaju radnu dozvolu;
  • Da nisu kažnjavani i da se nad njima ne vodi sudski postupak;

Svoje prijave (CV i pismo namjere) slati isključivo na e-mal: [email protected].

Oglas ostaje otvoren do popune upražnjenih pozicija.

O kompaniji

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo – osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično počeli sa radom. Punu dvadeset i jednu godinu, uspješno posluju na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona.
Osnovna djelatnost su elektromontažerski i instalaterski radovi jake i slabe struje. Kompanija posjeduje veoma reprezentativnu referencu listu investitora i poslovnih partnera u cijeloj Bosni i Hercegovini. Tim, u čijem su sastavu inžinjeri, tehničari i elektroinstalateri, veoma je osposobljen da zadovolji sve zahtijeve savremenog tržišta, koji se odnose na oblast elketroindustrije.

(Visited 455 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Comments

Autor Emir Kustura