Još par dana do zatvaranja prijava: “Hackathon in the Port 2019” u Crnoj Gori

4 maj
Rok prijave 08.05.2019

“Hackathon in the Port 2019” je regionalni tech događaj koji okuplja programere, projekt menadžere, UX/UI i grafičke dizajnere, i sve one koji gaje entuzijazam prema tehnologiji, razvoju tech rješenja i njihovoj primjeni. Događaj se sastoji od cjelodnevne konferencije pod nazivom “Interakt”, koju prati dvodnevni Hakaton – programerski maraton na kom se 8 timova iz cijelog regiona takmiči u kreiranju kompjuterskih aplikacija.

Ovogodišnji događaj je u znaku gejminga, pa je tema Hakatona kreiranje kompjuterskih igrica. To znači da već sada možeš sa svojim timom početi da istražuješ interesantne gejming koncepte, ali i da razmišljaš o rezervaciji karte za Tivat. Dodatni detalji teme će biti poznati na samom događaju, a ono što je važno je da će učesnici ove godine pored takmičenja, imati priliku i da slušaju cjelodnevna predavanja iz oblasti razvoja igrica. Predavanja će se održati prvog dana događaja, u vidu konferencije pod nazivom “Interakt”.

Konferencija je zamišljena kao mjesto okupljanja gejming entuzijasta koji će razmjenjivati znanja i iskustva, i učiti o konceptima osmišljavanja, dizajniranja i programiranja kompjuterskih igara. Predavači na konferenciji su stručnjaci iz nekih od najvećih gejming kompanija regiona, pa smo sigurni da našim Hakatoncima nakon konferencije neće faliti inspiracije za izazov koji ih čeka. Jesmo li pomenuli da će predavači ujedno biti i mentori na takmičenju?

Pobjedničko rješenje očekuje novčana nagrada u iznosu 3,000.00 €, koju je obezbijedio naš partner, banka Societe Generale Montenegro. Takođe, prijatelj Hakatona, konferencija Spark.me je, kao i prošle godine, pobjednicima obezbijedila predstavljanje u revijalnom dijelu Spark.me Start Up takmičenja, koje će se održati nakon Hakatona, 25. i 26. maja, takođe u marini Porto Montenegro.
Novčana nagrada očekuje i drugoplasirani tim, i to u iznosu od 1,000.00 €. Spoznor nagrade je kompanija SAGA CG.

Uz ovako kreativnu i zabavnu temu, inspirativna tech predavanja, atraktivnu lokaciju i još atraktivnije nagrade, ne preostaje ništa drugo osim da okupiš tim i prijaviš se za najveći Hakaton u regionu!

Prijave su otvorene i traju do 8. maja, što znači da imate i više nego dovoljno vremena da se pripremite za najbolje Hakaton iskustvo u životu!

Više informacija ovdje.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović