JobFAIR – Otvorene prijave za Open Space Technology radionicu

1 nov
Rok prijave 05.11.2017

Želite rješavati zanimljive probleme iz svoje struke i biti primjećeni od strane predstavnika kompanija? Open Space Technology je prava prilika za Vas!

Open Space Technology je interaktivna radionica studenata i diplomaca sa predstavnicima kompanija u kojoj se rješavaju problemi i poteškoće sa kojima se zaposlenici kompanija svakodnevno suočavaju.

Jedna od mogućnosti koju Vam ova radionica pruža jeste da se upoznate sa aktuelnostima iz poslovnog svijeta. Pored toga, upoznajte se sa načinom rada vodećih kompanija te načinom razmišljanja njihovih uposlenika.

Za kompanije je ovo idealna prilika da Vas upoznaju sa tehnologijama koje koriste te da procijene stručnost i profesionalnost mladih. S druge strane, učesnici imaju mogućnost da se istaknu svojim kritičkim i kreativnih razmišljanjem.

Svaka kompanija obradit će vlastitu temu, a ove godine u radionici učestvuju: Authority Partners, Infobip, Mistral i Zira.

Teme o kojima će se diskutovati ove godine na Open Space Technology radionici su:

  • “Chatbots are changing the entire World of Tech”
  • “Development cycle”
  • “VR with Leap Motion Controller” by Azmir Terzini, Senior Developer at Mistral
  • “Evolucija telekomunikacijskih usluga i novi koncepti OSS/BSS sistema” by Adis Alibabić i Selma Tabaković

Za učešće u radionici prijavite se ovdje i ne propustite priliku steći nova znanja koja će Vam koristiti u budućnosti. Open Space Technology će se održati 7. novembra u 12:00h u EE1 sali Elektrotehničkog fakultetau Sarajevu.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments