Jesenja konferencija Vaša(r) ideja u Sarajevu

28 sep

15. konferencija Vaša(r) ideja, ujedno predstavlja i početak nove školske godine i najavu novog ciklusa konferencija. Ovoga puta upoznajemo vas sa nova tri nova sjajna predavača. Riječ je o naučnicima, praktičarima i zaljubljenicima u svoje poslove i hobije. Njihova dvadesetominutna predavanja ćete moći poslušati, a potom ih i kroz razgovor malo bolje upoznati, 11.10.2017. u kinu Meeting Point, sa početkom u 19:00h.

U ugodnoj atmosferi sarajevskog Meeting Pointa, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže:

1. AMEL MUKAČA – mladi poduzetnik i suosnivač kompanija Krompir.ba i Grickalica.ba, te nezavisni marketing konsultant

2. EDIN ZUHRIĆ – profesor, profesionalni penjač i alpinista

3. MARIO HIBERT – docent na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, stručnjak za informacijske i komunikacijske znanosti

Ulaz na konferenciju je slobodan jer obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati vašu rezervaciju na e-mail adresu: [email protected] i vaše mjesto će vas čekati!

Ukoliko do sada niste imali priliku prisustvovati nekoj od prethodnih devet konferencija, ili pogledati predavanja u okviru obrazovnog programa Federalne televizije, više informacija i snimljena predavanja možete naći na www.udruzenjeplus.ba.

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa Asocijacijom srednjoškolaca u BiH, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

FB Event 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments