Jednomjesečni kurs ”Intensive One Month Activist Course – Deaf Girls and Women as Peace Activists” u Banjaluci

3 mar
Rok prijave 14.03.2018

Udruženje za kulturu, afirmaciju i savjetovanje ”KAS” Banja Luka poziva djevojke i žene (18 – 35 godina) da uzmu učešće na jednomjesečnom kursu ”Intensive One Month Activist Course – Deaf Girls and Women as Peace Activists” (Intenzivni jednomjesečni kurs aktivizma – djevojke i žene sa oštećenjem sluha kao mirovne aktivistkinje) koji će se održati u Banjaluci od 15. marta do 15. aprila 2018. godine. U okviru trajanja kursa biće održana predavanja i radionice koje imaju za cilj da edukuju i osnaže novu generaciju mirovnih aktivistkinja koje imaju oštećenje sluha.

Jednomjesečni kurs je namijenjen djevojkama i ženama (18 – 35 godina) sa oštećenjem sluha, ali i djevojkama i ženama koje nemaju oštećenje sluha, ali koje kroz formalne i neformalne edukativne programe sarađuju sa slušno oštećenim djevojkama i ženama, odnosno aktivistkinjama za prava i poboljšanje položaja djevojaka i žena sa oštećenjem sluha.

Radni jezik kursa je B/H/S, kao i znakovni jezik.

Održavanje jednomjesečnog kursa ”Intensive One Month Activist Course – Deaf Girls and Women as Peace Activists” podržava Maypole Fund.

Kurs će okupiti 10 – 15 učesnica iz Bosne i Hercegovine.

Osvježenje, radni materijal i hrana biće obezbjeđeni svim učesnicama tokom trajanja kursa. Organizator nije u mogućnosti da snosi troškove smještaja i putne troškove za učesnice koje dolaze van Banjaluke.

Ukoliko ste zainteresovane za učešće na kursu, molimo vas da nam dostavite na e-mail [email protected]:

– CV
– motivaciono pismo

Rok za slanje prijava je 12.03.2018. godine do 17 časova.

Odabrane učesnice biće obavještene putem e-maila do 14.03.2018. godine.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na e-mail: [email protected].

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin