Jednodnevni coaching trening ‘Vještine prezentacije i javnog nastupa’

28 okt
Rok prijave 06.11.2015

Uvod

Svi imaju prezentacijske vještine-ali kakve?
Kvaliteta naših prezentacija može utjecati na to hoće li neka poslovna ideja biti prihvaćena ili odbijena, hoće li nas doživjeti kompetentnima za posao koji radimo, hoćemo li “uvjeriti donator” da je projekat vrijedan finansiranja, hoćemo li dobiti posao ili nećemo, hoćemo li napredovati…
To su prevažne stvari da bismo ih ugrozili loše izvedenim prezentacijama!
Gallup istraživanje je otkrilo da 40% populacije osjeća strah od javnog nastupa. Ukoliko smatrate da spadate u taj dio populacije, a kako vidite niste sami, znajte da za sve uvijek postoji rješenje. Prezentacije jesu dio posla i dobro prezentirati tokom sastanka, diskusije sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima od ključne je važnosti i što je najvažnije može se savladati. Ako Vam je karijera bitna-razvijte ili unaprijedite svoje prezentacijske vještine!
Naučite sve što o prezentiranju trebate znati na ovom jednodnevnom coaching treningu!
Ne oklijevajte prijaviti se!

Datum i mjesto održavanja

10.11.2015. godine (utorak)
Resursni centar – Centar za promociju civilnog društva, Gradačačka bb., Sarajevo

Trajanje

Početak:10.30h
Ukupno: 5h i 50 min s pauzama.

Cilj treninga na temu ‘Lična snaga i nastup’

Coaching iz “Vještine prezentacije i javnog nastupa” će polaznicima pomoći da savladaju tehnike efikasnog nošenja sa napetošću pripremajući se i iznoseći prezentaciju, neovisno o kojem je tipu javnog nastupa riječ, kao što će im predstavljati priliku da nauče pravila efikasnog prezentiranja, otkrivanjem izvora lične snage i nastupa.

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen prvenstveno predstavnicima OCD, ali i svim ostalim zainteresovanim koji žele unaprijediti ili razviti svoje prezentacijske vještine, a koje su im svakodnevno potrebne u komunikaciji sa donatorima i projektnim partnerima.

Rezultati treninga

Polaznici će naučiti i savladati kako transformisati dva ključna faktora prezentacijskih vještina, i to faktora pripreme i faktora kontrole, koji će im na taj način pomoći da efikasno i kvalitetno prezentiraju drugima maximizirajući svoju dobrobit.

Radni materijal

Osobe koje se prijave za coaching trening će dobiti materijal, koji će koristiti tokom trajanja coaching trening.

Cijena treninga

Besplatno

Ko je trenerica?

Aida Sujoldžić je diplomirani psiholog sa više od 15 godina radnog iskustva u privatnom i nevladinom sektoru u upravljanju ljudskim potencijalima, općem i tehničkom upravljanju projektima, mentoringu i coachingu, menadžmentu, marketingu. U januaru 2014. godine pokrenula je praksu ‘Coaching by Aida’ koja ima za cilj izgradnju potencijala i poboljšanje efikasnosti pojedinaca, bez obzira da li je posrijedi tim, menadžer, menadžerica, ili neko sa uočenom potrebom za ličnim razvojem.
Na specifičan i jedinstven način Aida spaja ključne aspekte razvoja 21. vijeka-emotivnu i duhovnu inteligenciju, vještine vođenja i kontinuirano učenje.

Kako se prijaviti za trening?

Prijave se vrše popunjavanjem online aplikacione forme koja se nalazi na sljedećem linku:

PRIJAVA ZA TRENING

Nakon zatvaranja poziva, svi učesnici biće informisani o statusu prijave.
Maksimalan broj učesnika/ca na treningu je 20. Poziv za trening je otvoren do popunjavanja kapaciteta.

Rok za prijave je 06.11.2015. godine do 15:00h.

Kontakt
Resursni centar CPCD
Tel: 033 644 810; 611 798; 611 834
[email protected]

Napomena:
Osobe čije prijave budu prihvaćene a koje bez najave odsustva ne prisustvuju treningu trajno gube pravo učešća na besplatnim edukacijama Resursnog centra CPCD.
Iz jedne organizacije moguće je prijaviti samo jednu osobu.
Resursni centar zadržava pravo izmjene termina održavanja treninga.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin