Javni poziv za učešće u dijaloškoj emisiji #necudaidem

18 jun
Rok prijave 20.06.2019

Institut za razvoj mladih KULT Vas poziva da budete dio dijaloške emisije na temu odlaska mladih, a u produkciji N1 teletevizije.

Emisija će biti snimljena u Sarajevu, 23. juna 2019. godine, a gosti emisije bit će predstavnici vlasti, nevladinog sektora, te više od 100 mladih ljudi koju će imati priliku govoriti o trenutnom stanju u Bosni i Heregovini, ali i predložiti eventualna rješenja.

Tokom emisije će biti omogućeno suočavanje/diskusija mladih i predstavnika vlasti i institucija koji su nadležni za kreiranje povoljnijeg ambijenta življenja u BiH.

Emisija je dio zagovarčke inicijative #necudaidem koju je Institut za razvoj mladih KULT pokrenuo kako bi skrenuo pažnju predstavnika vlasti i nadležnih institucija na svakodnevne izazove mladih, problem masovnog odlaska ove populacije, ali i ponudio načine kojim je trenutno stanje moguće mijenjati.

Prijaviti se možete do četvrtka, 20. juna 2019. godine do 12.00 sati, a informacije o lokaciji i terminu snimanja bit će dostavljene uz odgovor na aplikaciju za učešće.

Aplikaciju možete pronaći ovdje.

(Visited 108 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović