Javni poziv za trenera/icu za facilitaciju obuke UMiD (Uči, misli i djeluj!) za omladinske političke lidere/ice

24 nov
Rok prijave 26.11.2018

Institut za razvoj mladih KULT raspisuje javni poziv za trenera/icu za facilitaciju obuke omladinskih političkih lidera/ica, pod nazivom UMiD za omladinske političke lidere/ice (u daljnjem tekstu: UMiDp), na osnovu postojećeg kurikuluma. Cilj poziva je odabir fizičkog lica za facilitaciju navedene obuke, za oblast političko zagovaranje i pregovaranje za rješavanje problema i potreba mladih.

Zainteresirana fizička lica trebaju se prijaviti za isporuku svih usluga navedenih u javnom pozivu. Na osnovi dostavljenih prijava Institut će odabrati najboljeg podnosioca/teljicu prijave u skladu s dolje navedenim kriterijima.

Poziv se odnosi na sljedeće usluge:

realizirati dio obuke „Uči, misli i djeluj!“ za drugu generaciju omladinskih političkih lidera/ica u skladu s postojećim kurikulumom i didaktičkim materijalima, a za oblast političko zagovaranje i pregovaranje za rješavanje problema i potreba mladih u trajanju od 4,5 trenerska dana u toku tri modula, a za iznos od 1500,00 KM neto;
učestvovati na konsultativnom sastanku u vezi s principima rada Instituta.
Kriteriji za prijavu

  1. Podnosilac/teljica prijave ima značajno znanje i iskustvo u oblasti za koju se prijavljuje.
  2. Podnosilac/teljica prijave ima iskustvo u neformalnom obrazovanju i facilitiranju obuka za oblast za koju se prijavljuje ili sličnih obuka za do 25 polaznika/ca.
  3. Podnosilac/teljica nije aktivist/kinja u političkoj stranci, nije izborni zvaničnik, nije državni službenik/ca niti je bio u posljednjih 10 godina kandidat/kinja na izborima.
  4. Dostavljena je sva tražena dokumentacija.
  5. Podnosilac/teljica prijave je fizičko lice kojemu je BHS maternji jezik.

Dokumentacija

Prijava se sastoji od sljedeće dokumentacije:

  • Curriculum vitae (CV) s posebnim naglaskom na iskustvo u odabranoj oblasti;
  • Tabelarni prikaz iskustava vezanih za oblast za koju se prijavljuje s naznačenim iskustvom u održavanju obuka i poznavanju političkog sistema u BiH;

Podnosilac/teljica prijave može dostaviti i dodatnu dokumentaciju za koju smatra da može biti značajna prilikom bodovanja svih pristiglih prijava.

Prijava

Rok za prijavu:

Poziv ostaje otvoren do ponedjeljka, 26. novembra 2018. g., do 16.00 sati. Svi podnosioci prijava će putem emaila do 14. decembra 2018. g. biti obaviješteni o ishodu javnog poziva.

Prijave dostaviti:

Eventualna pitanja mogu se postaviti putem emaila.

Kompletan tekst javnog poziva dostupan je ovdje.

Kompletan poziv: Javni poziv za konsultane 17.01.0.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments