Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika za poljoprivrednu proizvodnju

9 feb
Rok prijave 28.02.2017

U sklopu realizacije projekta „Ekonomski oporavak i uspostavljanje sistema ranog upozoravanja u poplavljenim zajednicama regije Doboj“, finansiranog od strane Evropske unije kroz program „Instrument pretpristupne pomoći – IPA, a koji realizuje Omladinski komunikativni centar (OKC) Banja Luka u partnerstvu sa Udruženjem za socijalni, kulturni i kreativni razvoj (ZORA), objavljuje javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika za poljoprivrednu proizvodnju (plastenik, sistem za navodnjavanje, rasad i obuka).

Pravo na dodjelu plastenika za poljoprivrednu proizvodnju površine 100m2 mogu ostvariti sva zainteresovana fizička lica kojima su elementarne nepogode nanijele neku vrstu štete koja imaju prebivalište (Grad Doboj, Općina Doboj Jug, Općina Doboj Istok, Općina Usora i Opština Modriča i koja posjeduju zemljišnu parcelu ili imaju pravo raspolaganja zemljišnom parcelom.

Zainteresovani kandidati trebaju ispuniti Prijavni obrazac/Zahtjev za dodjelu plastenika, koji se nalazi na veb sajtu OKC-a (www.okcbl.org), i na info pultovima u zgradama opštine/općine: Grada Doboja, Općine Doboj Jug, Općine Doboj istok, Općine Usore i Opštine Modriča.

 

Popunjene Prijavne obrasce uz prateće dokumente je potrebno dostaviti u periodu od 07.-28. februara 2017. putem pošte na adresu: Omladinski komunikativni centar (OKC) Banja Luka, 78000, Banja Luka, BiH, sa naznakom Prijava na javni poziv za dodjelu plastenika. Kandidati/kinje čije prijave ne ispunjavaju osnovne kriterijume i ne dostave tražene prateće dokumente i to u navedenom roku, neće biti uzeti u razmatranje.

Više informacija na linku.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Hocu.ba praksa