Javni poziv nevladinim organizacijama za dostavljanje projektnih prijedloga

1 feb
Rok prijave 02.03.2018

Institut za razvoj mladih KULT poziva nevladine organizacije registrirane u Bosni i Hercegovini (udruženja i fondacije osnovane prema zakonima o udruženjima i fondacijama u BiH) da dostave svoje projektne prijedloge u okviru komponente za pružanje Podrške aktivnostima nevladinih organizacija u BiH koje rade na pitanjima mladih.

Na javni poziv se ne mogu prijaviti: javne ustanove, institucije vlasti, privredna društva, vjerske organizacije, politički subjekti, kao ni međunarodne nevladine organizacije koje nemaju registrirano svoje predstavništvo u Bosni i Hercegovini.

Sve projektne aktivnosti moraju se realizirati u Bosni i Hercegovini.

Svi potrebni obrasci dostupni su na ovoj web-stranici.

Od aplikanata se traži da se do 2. 3. 2018. do 16.00 sati prijave, odnosno da dostave nacrt projektnog prijedloga u elektronskom obliku, sa svim traženim prilozima putem ovog linka. Nacrti projektnih prijedloga koji ne budu dostavljeni na navedeni način neće biti uzeti u razmatranje.

Napomena

Pošto je za apliciranje potrebno da je aplikant registriran na Online direktorij omladinskih udruženja, ukoliko Vaše udruženje nije registrirano, bit će potrebno da se registrirate što može potrajati nekoliko dana te je potrebno da taj period planirate u pripremi slanja svoje aplikacije. Sve potrebne informacije imat ćete na linku prijave.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin