Javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja

27 mar
Rok prijave 15.04.2018

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske raspisalo je Javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja 2018. godine onih kandidata koji razmjenu započinju u 2018. godini.

Konkrus je raspisan za odlazak redovnih studenata prvog, drugog i trećeg ciklusa studija sa javnih visokoškolskih ustanova iz Republike Srpske radi studiranja na VŠU u inostranstvu, kao i radi obavljanja stručne studentske prakse u inostranstvu.

Takođe, konkrus je raspisan za odlazak akademskog osoblja sa javnih VŠU iz Republike Srpske u inostranstvo radi obrazovnog i/ili naučno-istraživačkog, odnosno kulturno-umjetničkog rada na VŠU i/ili naučno-istraživačke, odnosno kulturno-umjetničke ustanove u inostranstvu.

Ovaj konkurs je raspisan i za dolazak studenata prvog, drugog i trećeg ciklusa studija sa akreditovanih visokoškolskih ustanova iz inostranstva radi studiranja na javnim VŠU u Republici Srpskoj, kao i radi obavljanja stručne studentske prakse na javnim VŠU i/ili naučno-istraživačkim ustanovama, odnosno kulturno-umjetničkim ustanovama u Republici Srpskoj.

Konkuras se odnosi i na  dolazak akademskog osoblja sa akreditovanih VŠU iz inostranstva radi obrazovnog i/ili naučno- istraživačkog, odnosno kulturno-umjetničkog rada na javnim VŠU i/ili naučno-istraživačkim, odnosno kulturno-umjetničkim ustanovama u Republici Srpskoj.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se lično ili poštom na adresu: „Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Resor za visoko obrazovanje, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka, sa naznakom ”Javni konkurs za međunarodnu razmjenu studenata i akademskog osoblja”.

Ovaj konkurs ostaje otvoren 45 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu ”Nezavisne novine” (15.04.2018.)

Detalje konkursa pročitajte ovdje, a sva potrebna dokumenta možete preuzeti ovdje (Prilog 1Prilog 2Prilog 3Prilog 4)

(Visited 296 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Emir Kustura