Jägermeister: Studenti, da li ste spremni za ispit iz kreativnosti?

25 jan

Studenti, umorni ste od predavanja, željeli biste se zabaviti i opustiti između teških ispita i predavanja na fakultetu? Protresite svakodnevnicu fakultetskih obaveza i prijavite se na najuzbudljiviji ispit ove godine koji vam je pripremio Jägermeister. Brend je, njegujući svoj avanturistički duh, pokrenuo ideju o ispitu iz kreativnosti i to u potpuno drugačijem okruženju od studentskih klupa . Katedra će bar na kratko biti zamijenjena prirodnim okruženjem, a usmeni i pismeni testovi zabavnim olimpijskim igrama.

PRIJAVE

Prijave ekipa, koje su u potrazi za dobrim provodom i druženjem, počele su prvim danom ove godine i trajat će sve do sredine 2. mjeseca. Kriteriji za sudjelovanje su: da ste student, imate ekipu od četiri člana, maštovitu zajedničku fotografiju i kreativno pojašnjenje  zašto baš vi trebate biti dio Jägermeister Student Olympics izazova.
Svi studenti  zainteresirani za učestvovanje u ovome zabavnom izazovu, ne moraju čekati u dugim redovima u studentskim službama i kupovati ispitnu prijavnicu, nego jednostavno popuniti  formular koji se nalazi na Jägermeisterovoj fb stranici.

SELEKCIJA

Na web  stranici koja će biti napravljena isključivo za ovaj izazov bit će objavljene sve ekipe koje prolaze u krug selekcije, a na istom mjestu će biti objavljivani zadaci za kvalifikacije.

KVALIFIKACIJE

Kroz nekoliko  krugova koji će se odvijati na društvenim mrežama, timovi će rješavati zanimljive, zabavne i izazovne zadatke koje je pripremio Jägermeister. Timovi koji se pokažu kao najspretniji i budu imali najkreativnija i najmaštovitija riješenja za izazove, sudjelovat će na Olimpijskim igrama 9. i 10. Aprila na Vlašiću. Ako ste spremni prihvatiti izazov, sudjelujte i što je najvažnije, zabavite se.

IGRE

Jägermeister Student Olympics izazov kulminirat će na Vlašiću, 9. i 10. Aprila, gdje će se same Igre odvijati. Sudionici Igara bit će smješteni u luksuznom ‘Resort & Spa Blanca’ hotelu s pet zvjezdica. Pored Jägermeister Student Olympics izazova, tog vikenda učesnike očekuju dodatni zanimljivi sadržaji, kao i nezaobilazni Jäger party, kako bi se odmorili, zabavili i pripremili za ljetne ispitne rokove. Sve to, apsolutno besplatno, studentima će omogućiti ovaj brend.

Jägermeister je angažirao svoje Jägerette koje su istovremeno studentice da postanu ambasadorice ovog projekta u dijelovima države gdje studiraju i na taj način osigurao da su studenti već dobro upoznati s projektom i prijavljuju se u velikom broju za izazove koji će biti stavljeni ispred njih.

Are you in?

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin