ITU: Konkurs za mlade inovatore

16 mar
Rok prijave 22.03.2016

Međunarodna unija za telekomunikacije ITU i ove godine organizuje Takmičenje mladih inovatora (Young Innovators Competition) pokroviteljstvom SAP-a, a u okviru manifestacije ITU Telecom World 2016.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je “Big Data and Health Challenge”. Naime, traže se mladi inovatori sa idejama kako da primjene velike baze podataka u oblasti zdravstva. Takmičenje Young Innovators Competition “Big Data and Health Challenge” je platforma za inovativne ideje i digitalnu kreativnost i sjajna prilika za mlade i talentovane ljude da predstave svoje ideje na vodećoj globalnoj sceni na ITU Telecom World 2016.

Konkurs je otvoren za mlade učesnike iz svijeta starosne dobi od 18 do 30 godina. Potrebno je da se na konkurs prijave sa svojim postojećim start-up-om ili sa idejom za start-up. Autori dva najbolja rješenja biće pozvani na centralni događaj ITU Telecom World 2016, koji se ove godine održava u Bangkoku, od 14. do 17. novembra. Uz novčana sredstva i godinu dana mentorstva koje dobijaju kao nagradu, pobjednici će imati priliku da na ovom događaju predstave svoje ideje i učestvuju u radionicama. Rok za prijavljivanje je 22. mart.

Dodatne informacije i način apliciranja možete pronaći ovdje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin