Istraživanje Fondacije Mediacentar: Fokus grupa u Prijedoru

28 feb
Rok prijave 03.03.2019

Fondacija za razvoj medija i civilnog društva “Mediacentar” u saradnji sa Centrom za mlade “Kvart” poziva sve zainteresovane mlade sa područja Prijedora i drugih mjesta u Republici Srpskoj da se prijave za učešće u fokus grupi. 

Tokom fokus grupe razgovarati ćete o vašim navikama korištenja medija i vašem mišljenju o medijskim sadržajima, te naročito o sadržajima koji su pristrani i mogu podstaći isključivost i netoleranciju među mladim ljudima u Bosni i Hercegovini.
Prijaviti se mogu zainteresovane osobe koje imaju od 18 do 30 godina. Fokus grupa će se sastojati od najviše deset učesnika/ca, a diskusiju će voditi istraživačice iz Mediacentra. Vrijeme održavanja fokus grupe je 12. mart, sa početkom od 11 sati (s ukupnim trajanem između dva do tri sata), u prostorijama Centra za mlade Kvart u Prijedoru. Za učesnike/ce koji dolaze van Prijedora, organizatori obezbjeđuju prijevoz i smještaj, dok je za sve učesnike/ce obezbijeđena i naknada od 50 KM (brutto iznos).
Ukoliko ste zainteresovani za učešće potrebno je da pošaljete svoju aplikacionu prijavu koju možete preuzeti ovdje, najkasnije do 3. marta na e-mail adresu: [email protected] sa naznakom “Prijava za fokus grupu/Prijedor”.
Za više informacija posjetite link.
(Visited 62 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments