IQ testiranja u Sarajevu i Mostaru 5. novembra

31 okt
Rok prijave 04.11.2016

Mensa testiranje inteligencije održaće se u Sarajevu, u subotu, 5. novembra 2016. godine s početkom u 11:00 časova, u amfiteatru Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, ulica Skenderija 72.

Istog dana, 05.11.2016, s početkom u 19:00 časova, testiranje inteligencije održaće se i po prvi put uMostaru, u Centru za kulturu, ulica Rade Bitange 13.

Cijena testiranja je 20 KM, a za đake, studente i penzionere 15 KM (potrebno donijeti validan dokaz statusa). Uplate se vrše na licu mjesta, prije samog testiranja.

Prethodno prijavljeni kandidati imaju prioritet prilikom testiranja. Molimo vas da se prijavite putem ovog formulara do petka, 04.11.2016. do 12:00 časova. Broj mjesta je ograničen i u slučaju prevelikog interesovanja, primanje prijava će biti obustavljeno ranije.

Test ima 36 zadataka, a vrijeme za rješavanje je 40 minuta. Testovi se rade pod nadzorom ovlašćenog psihologa Mense BiH.

Testiranje je moguće samo za osobe starije od 17 godina na dan testiranja. Na testiranje je neophodno donijeti neki lični dokument sa fotografijom zbog identifikacije i provjere datuma rođenja! U suprotnom nije moguće polagati test.

Naglašavamo da su rezultati povjerljivi i poznati su samo psihologu Mense BiH. Rezultati se dostavljaju isključivo kandidatu, putem redovne pošte.

Za dodatne informacije molimo da se javite na [email protected].

Mensa BiH omogućila je svim zainteresovanim kandidatima da prije službenog testiranja provjere svoj IQ putem mobilne aplikacije (samo za Android) ili putem web aplikacije (za sve ostale uređaje). Rezultati ovog probnog testa daju samo okvirni rezultat IQ-a. Za tačan rezultat i validan dokument potrebno je pristupiti službenom Mensa testiranju.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin