Interaktivna predavanja – Subota zdravih navika u Mostaru

6 apr

Yoga Academy zajedno za Centrom Zdravih Navika organizuje besplatno interaktivno edukativno predavanje nutricionistice Nevene Pandža i psihologinje Vedine Ajanović.

Uz zanimljive, stručne i praktične savjete iz psihologije i nutricionizma, učesnici/e će moći dobiti i analizu sastava tijela.

Interaktivna edukativna predavanja će se održati u prostoru Yoga Academy u Vila Neretva 7. 4. 2018 od 10:00 do 12:00 sati (Lacina, 5 – drugi sprat), Mostar.

Svi/e zainteresirani/e neka se jave za rezarvaciju do petka 23:59 na:

+387 62 505 013 – Viber
Ili facebook profil: Darel Kapetanovic

Osnivanje Centra zdravih navika zasniva se na predanom i upornom radu nutricionistice Nevene Pandža i psihologice Vedine Ajanović u svrhu društvene koristi, tjelesnog i mentalnog zdravlja, novih znanja i podrške.

  • Pružaju stručne i korisne informacije kako promijeniti loše prehrambene navike, kako doći do svoje idealne tjelesne mase, kako hrana može biti pomoćna terapija za razne zdravstvene tegobe, ali i ono najvažnije- kako uživati u hrani!
  • Usluge Centra zdravih navika su grupne edukacije, analiza sastava tijela i nutritivnog statusa organizma, individualna nutricionistička i psihološka savjetovanja, te individualni planovi prehrane.
  • Tu su da vam pomognemo da se osjećate bolje u svom tijelu, da imate više energije i motivacije- krenite već danas!

FB Event

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments