INTERA TP pruža priliku za stjecanje prvog radnog iskustva

9 feb
Rok prijave 26.02.2019

Gotovo svaki početak godine u INTERA Tehnološkom Parku na poseban način obilježi program „Moja praksa“ pa ni ovo neće biti iznimka. Početak marta 2019. godine označit će ujedno i početak jubilarnog, desetog ciklusa programa te INTERA TP, nakon prošlosedmičnog otvaranja prijava za poduzeća, poziva sve mlade, visokoobrazovane ljude da prijavom na ovaj program započnu svoj poslovni put.

I ovaj će ciklus omogućiti mladim ljudima pripremu za tržište rada kroz pet interaktivnih treninga poslovnih vještina te neophodno radno iskustvo kroz timski rad na rješavanju projektnih zadataka koje, prema vlastitim potrebama, kreiraju prijavljena poduzeća. Kroz tri mjeseca trajanja programa, polaznici će imati priliku nadograditi postojeće znanje i steći nove vještine koje će im već prilikom sljedećeg intervjua za posao omogućiti diferencijaciju od drugih kandidata.

O tome svjedoči i statistika INTERA TP-a koja jasno ističe podatak da je gotovo 50% polaznika, koji su uspješno završili program, dobilo priliku za zaposlenje, nerijetko u poduzećima za koja su rješavali projektni zadatak. Kao i u prethodnim, INTERA TP će i u ovom ciklusu surađivati s uspješnim lokalnim poduzećima, ali i s visokoobrazovnim ustanovama koje već godinama prepoznaju važnost ovog programa za svoje studente. Upravo ova partnerstva daju dodatni značaj programu na koji je INTERA TP uistinu ponosan.

Svi zainteresirani polaznici se mogu prijaviti na linku jasno ističući svoje kvalitete koje će predstavljati temelj za selekcijski proces koji će uslijediti nakon zatvaranja prijava. Osim informacijama o polaznicima, prilikom selekcijskog procesa posebna će se pažnja usmjeriti i na prijavljene projektne zadatke poduzeća kako bi se pronašlo idealno rješenje kako za polaznike, tako i za poduzeća. U slučaju eventualnih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na [email protected]

(Visited 760 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments