Intera TP: Otvorene prijave za 8. ciklus programa “Moja praksa”

20 mar
Rok prijave 10.04.2017

INTERA Tehnološki Park danas otvara prijave za 8. ciklus programa „Moja praksa“! Program je namijenjen prvenstveno mladim, visokoobrazovanim nezaposlenim osobama, ali i studentima završnih godina koji razmišljaju o svojoj poslovnoj karijeri i prije trenutka diplomiranja.

Kao i u prethodnim ciklusima, polaznici će imati priliku proći kroz pet modula poslovnih vještina koje će im biti od iznimne koristi prilikom traženja zaposlenja, rada u timu ili poslovne komunikacije. Osim treninga, polaznici će u timovima raditi na stvarnim projektima koje su, prema vlastitim potrebama, kreirala hercegovačka poduzeća koja su na taj način dala dodatnu vrijednost programu.

Kroz prethodnih sedam ciklusa održanih u INTERA TP-u, program je uspješno završilo gotovo 400 mladih ljudi, od kojih je gotovo 50% dobilo priliku za zaposlenje, većina upravo u poduzećima za koja su radila projekt.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku do 10.4.2017. godine, a za dodatna pitanja obratiti se na: [email protected]. Dobro su došli svi studenti i mladi nezaposleni ljudi bez obzira na fakultet koji studiraju ili koji su završili. Nakon završetka prijava uslijedit će selekcija kandidata obzirom da je broj polaznika po ciklusu ograničen.

INTERA TP očekuje vaše prijave!

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments