INTERA TP Mostar: Prilika za zapošljavanje mladih, nezaposlenih osoba i studenata

13 okt

Još od svog osnivanja prije više od sedam godina, INTERA Tehnološki Park Mostar usmjeren je na stvaranje preduvjeta za razvoj gospodarstva. Svojim aktivnostima INTERA TP svakodnevno doprinosi pozitivnom gospodarskom ozračju za uspješne korporacije, startup poduzeća, zaposlenike različitih sektora te mlade, nezaposlene osobe i studente. Zahvaljujući mreži partnera, koja se već godinama proteže na cijelu Bosnu i Hercegovinu, susjedne države, Europsku uniju, ali i prekooceanske države, INTERA TP u Mostar donosi različite prilike za svoju ciljnu skupina.

Posljednja takva usmjerena je prema mladim, nezaposlenim osobama i studentima koji se odlikuju upornošću u postizanju zadanih ciljeva i želji za stalnim napredovanje, koji posjeduju izražene prodajne i komunikacijske vještine, koji žele raditi u timu, koji su otvoreni i uvjerljivi u komunikaciji te snalažljivi i ljubazni u radu s klijentima. Bilo da su završili srednju školu, dodiplomski studij, stručni studij ili višu školu, svi koji su se pronašli u ovom opisu imaju priliku raditi na puno radno vrijeme ili prema dogovoru na poziciji agenta u kontaktnom centru.

Što pozicija podrazumijeva?
Deset osoba će na poziciji agenta u kontaktnom centru svakodnevno odgovarati na upite klijenata, provjeravati informacije, preuzimati narudžbe, pozivati klijente u svrhu prodaje proizvoda, komunicirati s klijentima u skladu s najvišim profesionalnim standardom sukladno uputama i zahtjevima te vještinama i znanjima kojima raspolažu, voditi potrebnu dokumentaciju i obrađivati podatke, konstantno učiti o proizvodima i uslugama te sudjelovati u obrazovnim mogućnostima i treninzima.

Što možete očekivati zauzvrat?
Svi zaposlenici imaju zajamčena redovna fiksna primanja uz mogućnosti ostvarivanja bonusa. Radit će u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj radnoj atmosferi, a profesionalno će se educirati u segmentu prodaje, komunikacije i telekomunikacije. Poslodavac će im pružiti mogućnosti konstantnog usavršavanja, stalnog zaposlenja i napredovanja, ali i rad preko studentskog ugovora za one koji ne mogu stupiti u stalni radni odnos.

Više informacija

(Visited 310 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments