INTERA TP Mostar: Poziv za prijavu za obuku CNC operatera

8 aug

U INTERA Tehnološkom Parku otvoren je novi Poziv za prijavu za obuku CNC operatera. CNC obuka posebnim i kvalitetnim načinom rada sa svakim polaznikom individualno, osigurava Vaše znanje i mogućnost pronalaženja posla, ili samozapošljavanja. Profesionalno je predviđena obuka po najnovijim standardima i nakonkurentnijim uvjetima za svakog pojedinca, koji ima želju postati vrstan majstor svog zanata, te Vas stoga očekujemo da nas posjetite i postanete dio uspješnog tima.

Novi ciklus obuke CNC operatera početi će u ponedjeljak, 19.9.2016. s početkom u 17.00 sati i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra Bišće polje bb Mostar.
INTERA TP pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi, a cjelovita obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Kako bi posao bio urađen na kvalitetan i siguran način, potrebni su znanje i vještina, te samim tim i besprijekorno obavljena obuka svakog pojedinca, koji se odluči za ovaj vid i profil zanata, a koju Vam u Intera Tehnološkom Parku naši treneri pružaju.

Pored same obuke, INTERA HTEC (HAAS Technical Education Center) Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s zainteresiranim poslodavcima-poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila.

Sama obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici, a sve prilagođeno potrebama polaznika.

INTERA TP organizira pred samu obuku i besplatna probna predavanja za polaznike devetog ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u petak, 09.9.2016. u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra, kako bi polaznike upoznali sa svim detaljima buduće zanimljive i nadasve vrhunske obuke. Polaznici će kroz besplatno probno predavanje imati priliku dobiti uvid u ono što im se kroz obuku nudi te Vas pozivamo da iskoristite priliku i da dođete u INTERA TP i promjenite svoj život na bolje. Savjetujemo Vas da dođete na besplatna probna predavanja i prođete obuku jer možete naučiti sve ono što je bitno kako bi ste započeli uspješan posao sa ovim zanimanjem. Pomenuti razlozi samo su dio zbog čega smo sigurni da je ovo vid edukacije i zasigurno pravi izbor za Vas.

Svi zainteresirani prijavu mogu izvršiti na [email protected] najkasnije do 16.9.2016. godine.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin