INTERA: Product development trening

25 feb
Rok prijave 01.03.2016

INTERA Tehnološki Park, uz podršku USAID-a, kroz projekt Partnership for Innovation organizira Product development trening. Trening će se održati 7. i 8.3.2016., od 9:00-16:00 u INTERA TP-u.

Radi se o dvodnevnoj interaktivnoj radionici koja će polaznicima pokazati na koji način testirati postojeće proizvode te kako kreirati prozivod koji odgovara potrebama tržišta i koji će biti početna točka za izgradnju konačnog proizvoda sa svim svojim karakteristikama i vizaulnim identitetom. Na radionici će se koristiti alati kao što su:

  • Business Model Canvas
  • Online alati
  • Napredni Facebook customer profiling alati
  • Alati za financijsko budžetiranje
  • Alati za analizu konkurencije

Agendu i kratak opis treninga možete naći na linku. Prednost za učešće imaju registirana poduzeća (odnosno njihovi zaposlenici), ali mogu se prijaviti i fizičke osobe.

Trener je Ivica Penić, osnivač je i vlasnik tvrtke Mariviam Succes Academy koja pomaže malim i srednje velikim tvrtkama da kvalitetno uspostave svoje prodajne odjele, zaposle ljude, educiraju sebe i svoje zaposlenike, te da adekvatnim marketinškim alatima i kanalima zauzmu svoje mjesto na tržištu. Ujedno vodi i odjel za regionalnu suradnju Newman's Business Akcelerator u Skopju sa fokusom na razvoj suradnje sa startupima i partnerima iz Beograda, Prištine, Zagreba, Sarajeva, Ljubljane, Münchena, Istambula i Krakowa. Aktivno sudjeluje u razvoju i realizaciji Smart-up Centar programa i podržava timove da razviju svoje poslovne ideje i procjene potencijalne rizike kako bi ostvarili svoje profesionalne ciljeve i snove.

Sudjelovanje je besplatno, a svi zaintersirani za trening, prijavu s imenom i prezimenom, te nazivom poduzeća (ukoliko se ne prijavljuju kao fizička osoba) trebaju poslati na [email protected], do 01.03.2016.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin