Institut „Perpetuum mobile“ : Radionica za preduzetnice iz Gradiške

27 nov
Rok prijave 30.11.2018

Analizom trenutne situacije u našoj zemlji došli smo do zaključka da je jedan od ključnih problema mladih visoka stopa nezaposlenosti. Uzimajući u obzir težnje i potrebe građana u BiH, preduzetništvo je identifikovano kao efikasan instrument borbe protiv nezaposlenosti.

Kroz promociju preduzetništva, naš cilj je da inspirišemo mlade žene da same budu inicijatori promjena, te da započnu sopstveni biznis. Fokusirajući se na žene preduzetnike, i one koje to žele postati, želimo doprinijeti borbi za ravnopravnost polova.

Projekat „Entrepreneur to be“ realizuje Institut „Perpetuum mobile“ iz Banjaluke, a uz podršku ambasade Francuske u BiH.

Radionica namijenjena djevojkama iz Gradiške i okolnih mjesta daće učesnicama priliku da steknu teorijska i praktična znanja o uspješnom pokretanju vlastitog biznisa, kreiranja biznis plan, te na koji način prevazići probleme i izazove sa kojima se mlade preduzetnice često susreću.

Radionicu će voditi Maja Miljević i predstavnici Instituta Perpetuum mobile. Maja Miljević je preduzetnica i pokretačica koncepta „Zdrava Logika“. Direktorica„Spark“ poslovnog parka u Mostaru. Ova strastvena zaljubljenica u priodu, svoj najveći akcenat kroz rad stavlja na razvoj pogodnog poslovnog ekosistema za mlade u Bosni i Hercegovini iz oblasti IT-a i poljoprivrede.

Radionica će biti održana 03. decembra od 17:00 časova, u prostorijama UG MOST (Spomen park slobode) iz Gradiške. Učešće na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Svoje prijaviti možete slati mejlom do 30.11.2018. do 23:59 časova.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments