Info dan: Koje mogućnosti nam nudi EU program „Kreativna Evropa”?

11 nov
Rok prijave 17.11.2015

Resursni centar CPCD-a će organizovati info dan na temu: Koje mogućnosti nam nudi EU program „Kreativna Evropa“?.

Info dan će se održati 20. novembra 2015. godine, s početkom u 10:30 sati, u prostorijama Resursnog centra CPCD-a u Sarajevu (ulica: Gradačačka bb – kod Malezijskog mosta).

Cilj Info dana je podrška potencijalnim aplikantima u audiovizuelnom i kulturnom sektoru u BiH kroz ukazivanje na najznačajnije aspekte aplikacije za program „Kreativna Evropa“. Učesnici će biti u prilici upoznati se sa opštim uslovima i prioritetima programa „Kreativna Evropa“, te koracima koji prethode obezbjeđivanju sredstava za finansiranje projekata kroz ovaj program. Bit će pružene osnovne informacije o mogućnostima učešća, finansijskim i pravnim pravilima programa, različitim ulogama koje projektni partneri mogu imati, te o načinu pronalaska projektnih partnera.

Kome je namijenjen Info dan: Info dan je namijenjen svim zainteresovanim za program „Kreativna Evropa“ – potencijalnim aplikantima, odnosno predstavnicima organizacija civilnog društva, institucija kulture, audiovizuelnih organizacija, obrazovnih institucija, lokalnih samouprava, i drugih zainteresovanih subjekata.

Pozivamo zainteresirane za učešće da se registruju najkasnije do 17. novembra u 15 sati.
Nakon zatvaranja poziva, svi učesnici biće informisani o statusu prijave.
Učesnici ne plaćaju kotizaciju.

Dodatne informacije, prijavu te dnevni red možete pronaći ovdje.

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin