IN fondacija traži volontere u Banjaluci: Igre bez granica za djecu u BiH

9 maj
Rok prijave 15.05.2018

IN fondacija – fondacija za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u Bosni i Hercegovini (INF), u subotu, 26. maja 2018. godine po prvi put organizuje Igre bez granica za djecu u BiH, koje će se održati u Banjaluci u Vodenom parku Aquana. Događaj ima za cilj promociju aktivnosti koje bi trebalo da doprinesu da BiH bude bolje i sigurnije mjesto za odrastanje djece i mladih te da gradi odgovornije društvo aktivnih građana koji rade na unapređenju svojih zajednica.

Događaj će imati dva dijela. Prvi dio ima zabavno-kreativno-sportski karakter u sklopu kojeg će biti organizovan niz radionica i sportskih aktivnosti za djecu. Djeca će imati zabavan i raznolik program prilagođen njihovom uzrastu, interesima i mogućnostima. Drugi dio se odnosi na prikupljanje sredstava za podršku rada IN fondacije.

Za realizaciju aktivnosti ovog događaja su potrebni volonteri. Sve zainteresovane volontere molimo da ime, prezime i broj telefona pošalju na [email protected] najkasnije do 15.maja 2018.godine.

Počnimo zajedno igre bez granica!

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin