In fondacija: Poziv za volontiranje

8 nov

In fondacija, fondacija za unapređenje socijalne uključenosti djece i mladih u BiH (INF), sa sjedištem u Banja Luci, od 2009. godine radi na području cijele BiH i kroz svoje djelovanje podržava rad organizacija civilnog društva (OCD) pružajući im finansijsku i stručnu podršku u implementaciji programa pod nazivom „Nulta tolerancija na nasilje u životima djece“.

In fondacija otvara svoja vrata mladima, koji su voljni raditi kao volonteri i poziva studente završnih godina studija socijalnog rada i psihologije, ili diplomirane psihologe i socijalne radnike, sa znanjem engleskog jezika, koji žele sticati nova znanja o razvoju prijedloga projekata, upravljanju projektima, procesu organizacijskoga razvoja, praćenju i procjeni, koji su zainteresovani da sudjeluju u istraživanjima, da razvijaju i unapređuju socijalne politike i programe, da se kao volonteri/volonterke pridružiš timu In fondacije.

Prijavu, CV i pismo motivacije možešte poslati na e-mail adresu: [email protected], najkasnije do 21.11.2016. godine.

Za dodatne informacije obratite se na broj telefona +387 51 464 460, a više detalja o radu In fondacije možete pronaći na web http://www.infondacija.org i facebook stranici https://www.facebook.com/infondacija.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin