In fondacija: Poziv za volontiranje

23 feb
Rok prijave 06.03.2017

In fondacija, fondacija za unapređenje socijalne uključenosti djece i mladih u BiH (INF), sa sjedištem u Banja Luci, od 2009. godine radi na području cijele BiH i kroz svoje djelovanje podržava rad organizacija civilnog društva (OCD) pružajući im finansijsku i stručnu podršku u implementaciji programa pod nazivom „Nulta tolerancija na nasilje u životima djece“.

U partnerskom odnosu sa OCD promovišemo programe socijalnih inovacija, sprovodimo istraživanja, pokrećemo inicijative u cilju izmjena i dopuna politika, potičemo naše partnere da rade zajedno kako bi iskoristili programske snage i resurse. Našim aktivnostima nastojimo ojačati proces učenja i razmjenu znanja kroz partnerski odnos i organizacijsku podršku partnerima. Teme kojima se bavimo odnose se na prevenciju rodno-zasnovanog i vršnjačkog nasilja, razvijanje usluga za djecu i porodice u riziku, uključujući i razvoj pozitivnih roditeljskih vještina, kao i podršku romskoj djeci u procesu obrazovanja.

In fondacija otvara svoja vrata mladima i poziva zainteresovane studente završnih godina studija ekonomije ili diplomirane ekonomiste iz Banjaluke, sa znanjem engleskog jezika, koji žele doprinijeti razvoju neprofitne organizacije i sticati nova znanja o namicanju sredstava i procesu organizacijskoga razvoja da se prijave da stiču nova znanja i volontiraju u INF u oblasti razvoja strategija za filantropiju i namicanje sredstava.

Prijavu, CV i pismo motivacije možete poslati na e-mail adresu: [email protected], najkasnije do 06.03.2017. godine.

Za dodatne informacije obratite se na broj telefona +387 51 464 460, a više detalja o radu In fondacije možete pronaći na web stranica i našoj facebook stranici.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin