Imate ideju za najluđu novogodišnju žurku? m:tel će vam pomoći da je ostvarite!

8 dec
Rok prijave 11.12.2016

Novogodišnji praznici su sve bliži, a oni najorganizovaniji vjerovatno već razmišljaju kako, gdje i s kim će provesti i proslaviti najluđu noć u godini. Bilo da odlučite da Novu godinu dočekate sa društvom ili porodicom, i ovoga puta smo pripremili iznenađenje za vas.

Naime, svaka Nova godina je i nova šansa za novu najbolju žurku i nove najljepše uspomene, a kompanija m:tel će vam i ove godine pomoći da tu priliku pretvorite u događaj o kojem će se još dugo pričati.

Sve što treba da učinite je da zamislite svoju idealnu žurku – što neobičniju, kreativniju i zabavniju. Konsultujte se sa svojim prijateljima, osmislite savršenu i otkačenu proslavu Nove godine, a zatim ideju prijavite do 11. decembra 2016. godine putem aplikacije koja se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel. Objasnite nam svoju jedinstvenu zamisao, ispunite i sva obavezna polja, a zatim kliknite na “Prijavi ideju”.

Jedini uslov koji morate ispuniti jeste da ste punoljetni.

Nakon zatvaranja prijava za konkurs, m:tel-ov žiri će pažljivo pregledati sve ideje, te odabrati najbolju. Potom će okupiti produkcijski tim i pred njih će se postaviti samo jedan zadatak – da vašu ideju ostvare u praksi, baš onako kako ste je zamislili. Njihov cilj će biti da vam obezbijede najbolju novogodišnju žurku!

Najkreativnija žurka biće proglašena 13. decembra, nakon čega ćemo odmah krenuti sa radom na njenom ostvarenju, te zajedničkim snagama napraviti proslavu kakvu ni Djed Mraz još nije vidio u svojoj dugoj prazničnoj karijeri!

Donosimo vam još jednu lijepu vijest, a to je da će ideje koje se nađu na drugom i trećem mjestu dobiti utješne nagrade – po jedan model pametnog telefona Alcatel Idol 3.

Dakle, budite originalni i dajte mašti na volju, još danas porazgovarajte sa svojim prijateljima, počnite da osmišljavate prvoklasni provod i što prije nam pošaljite svoju ideju.

Prijaviti se možete ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments