iDEA Lab: Preduzetnička akademija – realizuj svoju poslovnu ideju!

26 feb
Rok prijave 08.03.2016

Imate poslovnu ideju ali vam treba pomoć u realizaciji? Želite naučiti više o preduzetništvu i o tome kako pokrenuti vlastiti biznis? Univerzitetski preduzetnički centar (UPC) organizuje Preduzetničku akademiju za mlade koji su zainteresovani za preduzetništvo. Preduzetnička akademija je prilika da savladate vještine i steknete znanja neophodna za realizaciju vaše poslovne ideje.

Preduzetnička akademija počinje u martu 2016. godine. Tokom tri mjeseca, učesnici će proći kroz 6 modula, pri čemu će se radionice održavati svake 2 sedmice, kako bi se učesnici pružilo dovoljno vremena da rade na konkretnim zadacima u razvoju svoje poslovne ideje. U junu će se održati lokalno takmičenje za najbolju poslovnu ideju a pobjednci će nastaviti rad kroz inkubaciju u okviru Univerzitetskog preduzetničkog centra. U oktobru će se održati regionalno takmičenje na kojem će učestvovati pobjednici lokalnih takmičenja.

Preduzetnička akademija će vam pružiti znanja iz poslovnog planiranja, organizacije poslovnog procesa, finansijskog planiranja, marketinga, ali vam i pružiti uvid u način razmišljanja preduzetnika, povezati vas sa drugim mladim ljudima i budućim preduzetnicima, omogućiti razmjenu ideja i stvaranje partnerstava. Učesnici će dobiti priliku predstaviti svoje ideje pred investitorima koji će podržati ideje koje im budu privlačne i za koje budu smatrali da imaju budućnost. Učesnici mogu, pored inkubacije, očekivati i druge vidove podrške pri realizaciji svoje ideje.

U vrijeme kada pronaći zaposlenje postaje sve teže, potrebno je okretati se samozapošljavanju. Brojni primjeri mladih preduzetnika svjedoče nam o ljudima koji su svoju sudbinu uzeli u svoje ruke, pokrenuli preduzeća i izborili se za svoj uspjeh. Možete biti oni koji zapošljavaju ili oni koji vječito traže posao, na vama je da odlučite šta želite u životu!

Preduzetnička akademija se sprovodi u okviru TEMPUS projekta „iDEA Lab – Razvoj studentskog preduzetništva i otvorenih inovacija u saradnji univerziteta i privrede“. Partner u realizaciji preduzetničke akademije je Agencija za digitalni marketing „DigiVox“ iz Banja Luke.

 

Prednost će imati studenti sa konkretnim poslovnim idejama. Rok za prijave je 8. mart, a prijaviti se možete putem ovog linka. Sve informacije možete dobiti na  mejlove [email protected] ili [email protected].

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin