IAESTE: Prijavite se za GETTogether Weekend

1 aug

IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) aktivno djeluje u Sarajevu kao lokalni komitet od 2005. godine.

GETT16

Princip rada IAESTE-a je nalaženje praksi u bosanskohercegovačkim firmama za inostrane studente pri čemu se, sistemom reciprociteta, otvaraju mogućnosti odlaska na praksu u inostranstvo za studente iz Bosne i Hercegovine.

Kako se najveći broj praksi u Sarajevu realizira tokom ljeta, tako se u tom periodu za sve studente, članove IAESTE komiteta, praktikante koji su u Bosni i Hercegovini i sve ostale zainteresovane organizuje i niz događaja koji ih okupljaju na jednom mjestu.

Takav događaj i ovo ljeto je GETTogether Weekend koji se organizuje u Sarajevu od 12. do 14. augusta 2016. godine, a članovi IAESTE-a LC Sarajevo vas sa ponosom pozivaju da budete dio ovog druženja. Program ove godine prodrazumijeva obilazak grada, odlazak na Vrelo Bosne, posjetu adrenalin parku, ručak na Žutoj tabiji i neizostavni noćni provod za vrijeme Sarajevo Film Festivala.

Sve informacije o događaju se mogu naći na web stranici: https://gettsarajevo2016.wordpress.com i na facebook eventu: https://www.facebook.com/events/1147301528649662/?active_tab=posts

(Visited 256 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin