Humanitarni bazar “Dobre volje”

18 aug

Humanitarni bazar “Dobre volje” održati će se u subotu 19.08.2017. godine u Pomozi.ba prostorijama na Čengić Vili (dr. Fetaha Bećirbegovića br 8) u terminu od 10:00 do 16:00h.

Kao i svaki put do sada, cijene će biti simbolične, počevši već od 0.50 KM. Ovaj put, s obzirom da se bliži početak školske godine, sva sredstva usmjetit će se na projekat “Užine”.

Prethodnih godina Udruženje Pomozi dolazilo je i do broja od hiljadu djece kojoj smu osiguravali užinu na dnevnom nivou, a cijena užine u pojedinm kantonima za cijeli mjesec iznosi 10 KM.

Dakle, jednom djetetu možete osigurati da jede u školi cijeli mjesec za samo 10 KM (cijene u drugim kantonima su veće ali tu su već osigurani donatori).

Pored toga što na bazaru možete kupiti interesantnih stvari po malim cijenama i time pomoći nekome, također možete i donirati sve ono što vam ne treba, a što se može koristiti u narednim bazarima, kako bi se od stvari koje nam stoje i često smetaju napravilo nešto korisno i pomoglo se onima kojima je pomoć najviše potrebna.

Detaljnije o projektu užine pogledajte ovdje.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments